ZIMZELENI

Stalna ponudba piv, ki so poimenovani po zimzelenih slovenskih skladbah.

ANGEL

WEST COAST IPA

Čeprav se po nekaj požirkih zdi, da je Clefovov Angel božanskega izvora, njegov pravi izvor seže v deželo craft pivovarn – zahodno obalo Amerike. Ameriškima vrstama hmelja, Amarillo in El dorado, ki pivu dajeta značilen saden značaj, je dodan savinjski Magnum, ki na brbončicah pusti prijetno grenak pookus.
Hmelj:  Amarillo (ZDA), El Dorado (ZDA), Magnum (SLO)
6,5 % Alc./Vol.
0,33l

METULJ

NEW ENGLAND IPA

NEIPA je zaradi svoje sadnosti postal izjemno priljubljen stil piva, zato smo pri Clefu zvarili enega zmed prvih slovenskih zarkov stila. Metulj je pivo meglene lahkotnosti z igrivostjo citrusov, ki žgečka brbončice in odlično komplementira metuljčke v trebuhu. Leteti in nazdraviti je pač lepše v dvoje!

Hmelj: Styrian Dana (SLO), Styrian Dragon (SLO), Amarillo (ZDA), Mosaic (ZDA), Citra (ZDA)
IBU: 40
6,2 % Alc./Vol.
0,33l

POLJUB

CHERRY ALE

Sadno pivo, varjeno z ljubeznijo, se slika s češnjo in hmeljem iz domače doline. Pivo s srednjo hmeljeno grenkobo, svežim karakterjem in nizko alkoholno stopnjo vas bo brez dvoma poneselo v pomlad in pripravilo na poletno sezono.

Hmelj: Bobek (SLO)
IBU: 25
Posebnosti: češnje
4,8 % Alc./Vol.
0,33l

ČAU SONČEK

BLONDE ALE

Lahkotno pivo v svoji nežni zlati barvi najsvetleje zasije takrat, ko dolino zelenega zlata poboža toplina prvega poletnega sonca. Zlati ale je poznan po svojem preprostem karakterju, ki ga začini prijetna sladkoba pomaranče.
Hmelj: Styrian Dragon (SLO), Styrian Fox (SLO), Aurora (SLO) IBU: 25 Posebnosti: pomaranča 4,5% Alc./Vol. 0,33l

NAPOJ

PALE ALE

Napoj je prva simfonija, ki smo jo ustvarili v Clef Brewery. Ameriški pale ale odlikujejo nežne sadne in citrusate note. Srednje nežna grenkoba vas bo očarala že s prvim požirkom.

Hmelj: Styrian Wolf (SLO), Mosaic (ZDA), Simcoe (ZDA)
IBU: 35
5,5% Alc./Vol.
0,33l

ORION

STOUT

Srednje sladek začetek, ki spominja na aromo piškotov, kmalu prevzame pražena nota, ki jo dopolnjuje še hmeljeni značaj s srednje močno, a prijetno grenkobo. Mistika barve, arome in okusa je popolna za tiste, ki vidijo tisto, kar drugi spregledajo

Hmelj: Savinjski golding (SLO), Styrian Cardinal (SLO)
IBU: 50
6% Alc./Vol.
0,33l

Bodi na tekočem.

Pridružite se naši pivovarski skupnosti in bodite vedno pravočasno obveščeni o najnovejših dogodkih pod kozolcem, okušanjih novih piv ter drugih pivovarskih novičkah.