Paket Mi2: koncert Črno na belem, četvorček Mi2

21.00 z vključenim DDV

& Brezplačna pošiljka nad 40 evrov

Razprodano

Petnajst mesecev po zadnjem odigranem električnem koncertu, se Mi2 vračajo s svežo dozo rokenrola. Na koncertu, ki bo potekal 1. aprila ob 20:00 v spletnem prenosu, vam bodo predstavili novi album Črno na Belem in mu dodali bero njihovih večnih komadov, zaradi katerih so to kar so.

Paket vključuje:

 • vstopnico za spletni koncert Črno na belem!
 • paket 4 piv skupine Mi2 (4x 0.55L)

VSAK KUPEC PREJME 1 DAN PRED DOGODKOM NA SVOJ E-MAIL PODATKE ZA DOSTOP (iz e-mail naslova: event@confiva.com)

 • Koristne informacije:
  • Za dostop do platforme Confiva priporočamo uporabo brskalnika Google Chrome. Platforma podpira tudi uporabo preostalih brskalnikov z izjemo brskalnika Internet Explorer.
  • Udeleženci boste povezavo prejeli na osebni e-mail naslov, ki ste ga navedli ob nakupu. V primeru, da sporočila ne najdete, prosim preverite v vašem poštnem nabiralniku tudi mapi neželena pošta in mapo promocije.
  • Povezava je unikatna in vezana na vaš e-mail naslov. Ogled je zaščiten in istočasno lahko dogodek spremljate le na eni napravi. V primeru, da boste povezavo delili naprej, dogodka sami ne boste mogli spremljati.
  • Če za dostop do internetnega omrežja uporabljate storitev VPN, vam priporočamo da storitev pred dostopanjem do platforme izklopite, ali pa do platforme dostopate preko drugega omrežja, ki ne uporablja VPN storitve.
  • Za nemoten ogled koncerta in v izogib prekinitvam priporočamo, da med ogledom koncerta uporabljate kabelsko povezavo do vašega omrežja. Video vsebina je predvajana v najboljši možni kvaliteti vendar se prilagaja hitrosti in stabilnosti povezave končnega uporabnika. Priporočena hitrost (download) povezave spletnega omrežja za nemoten ogled v HD kvaliteti je 5Mbps.

 

Opozorilo: Vsebuje alkohol. Živilo ni primerno za otroke do 18. leta. Minister za zdravje opozarja: Prekomerno pitje alkohola škoduje zdravju.

Bodi na tekočem.

Pridružite se naši pivovarski skupnosti in bodite vedno pravočasno obveščeni o najnovejših dogodkih pod kozolcem, okušanjih novih piv ter drugih pivovarskih novičkah.