Farmhouse Sour Beer fermented in Gin Barrels (0,75l)

11.00 z vključenim DDV

& Brezplačna pošiljka nad 40 evrov

Gre za posebno zvrst piv, ki so fermentirana izključno z divjimi lokalnimi kvasovkami in bakterijami.
Priprava teh edinstvenih pijač se je začela že več kot leto nazaj. Podali smo se na sprehod po naši vasi s ciljem, da najdemo najboljše bakterije za naša posebna piva. Nabrali smo nekaj različnih cvetov, jih zaprli v kozarčke in počakali, da bakterije opravijo svoje delo. Po nekaj tednih smo kozarčke odprli, povohali in okusili. Ugotovili smo, da se cvetovi regrata odnesejo izvrstno. Bakterije regrata proizvajajo neverjetne okuse zrelega ananasa, trdih bonbonov in čajnih listov ter ustvarjajo prijetno ravnovesje in stopnjo kislosti s čistim in jasnim okusom ter videzom.

To pivo je fermentirano samo s kulturo najdeno na lokalnem regratu več kot eno leto izključno v lesenih sodih, kjer je zorel Gin portugalske destilarne. Gin je zorel z dodanimi 21 botaničnimi rastlinami z iztepajočimi aromami buče, zelišč, agrumov in oreščkov, ki jih izostren nos lahko začuti tudi v našem pivu. Po ustekleničenju z naravno pluto je pivo ponovno naravno fermentiralo v steklenicah

Farmhouse Sour Beer fermented in Gin Barrels (0,75l)
11.00 z vključenim DDV

Bodi na tekočem.

Pridružite se naši pivovarski skupnosti in bodite vedno pravočasno obveščeni o najnovejših dogodkih pod kozolcem, okušanjih novih piv ter drugih pivovarskih novičkah.